Pakkahuoneen museo ja Kruununmakasiini avoinna ti-pe 13.00-17.00, la 12.00-16.00. Lauantaisin vapaa pääsy.

Museot ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä 6.12.

Olet tässä: Etusivu > Paikallishistorian luentosarja jatkuu Kruununmakasiinissa 28.11.2017.

"Oikiasti kauhia tappaus Raahesa".

Paikallishistorian luentosarja jatkuu 28.11. Kruununmakasiinissa kello 18.00 aiheella Oikiasti kauhia tappaus Raahesa. Luento ei käsittele Raahen paloa, joka myös kauhiana tappauksena tunnetaan, vaan erään raahelaisen perheen traagista ja murheellista kohtaloa. Luennoitsijana museonjohtaja Eija Turunen.

Luento on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!